Barre Fitness

CE ESTE BARRÉ-UL

Este un program de fitness inspirat din balet. Metoda Barre armonizeaza antrenamentele de Pilates, elemente de Kinetoterapie si miscările de baza din Balet, pentru un corp armonios si tonifiat. Este foarte intens, vei tremura la propriu sub pulsatiile antrenamentului.

Antrenamentele de Barré se desfasoara la bara de balet sau utilizand spatarul unui scaun. La acest antrenament se pot introduce si unele accesorii cum ar fi mingii, benzi elastice, inele fitness pentru tonifiere, greutăţi pentru glezne, gantere, etc.

Barre-ul este este o adevarata moda in SUA unde a devenit unul dintre cele mai populare programe. Asta pentru ca a dat rezultate foarte bune, ajuta la obtinerea unui corp tonifiat si bine definit. Printre beneficii amintim: ridicarea muschilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului si sculptarea bratelor.

CINE POATE PARTICIPA?

Frumusetea acestor clase consta in faptul ca fiecare cursant poate executa miscarile in functie de capacitatea individuala astfel incat acest program este potrivit pentru oricine. Acest program este unul foarte intens dar in acelasi timp este delicat cu incheieturile, articulatiile si coloana vertebrala.

CUM FUNCŢIONEAZA ?

Acest program antreneaza intregul corp si este axat pe alungirea si intarirea musculaturii. Are o intensitate ridicata dar in acelasi timp un impact scazut asupra articulaţiilor. Te ajuta sa devii mai puternica, iti remodeleaza elegant intregul corp si iti creste rezistenţa cardiaca. Deasemenea imbunatateste postura si te ajuta sa pierzi in greutate si centimetri.

Exercitiile sunt plasate intr-o anumita ordine, alternand intre partea frontala si cea dorsala a corpului, astfel incat se alungeste o parte, iar musculatura opusa se intareste, imbunatatind postura si aliniamentul. Odata cu incalzirea musculaturii, se creste intensitatea pentru a maximiza si optimiza arderea grasimii, urmata de exercitii la saltea de reducere a ritmului cardiac, cu focus pe intarirea zonei lombare.

Din exterior, pare foarte similar cu baletul, dar nu este nici pe departe.

BENEFICII SI AVANTAJE

  • Antrenament intens dar delicat cu incheieturile, articulatiile si coloana vertebrala;
  • Un antrenament complet, in care vei lucra toate grupele de muschi;
  • Antreneaza musculatura prin pulsatii continue si este axat pe alungirea si intarirea musculaturii;
  • Nu este necesara experienta, oricine poate practica acest program;
  • Potrivit pentru orice varsta.

INSTRUCTOR

La aceasta clasa este instructoare Andreea Kiraly instructor autorizat de Barre Fitness.

andreea-barre

PREMIERA IN SIBIU – CURSUL DE DESCHIDERE

Alegria Studio deschide primul curs de Barre in Sibiu. Deschiderea va avea loc miercuri, 3 mai 2017 la ora 20:00. Participarea la cursul de inaugurare este gratuita, pe baza de rezervare online.

Pentru a-ti face rezervare trebuie sa te logezi in contul tau Alegria Online (daca nu ai un cont trebuie sa te inregistrezi) si sa iti faci rezervare la clasa de Barre de miercuri, ora 20:00.

<<INREGISTRARE SI REZERVARE AICI>>

Locurile sunt limitate.


 

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Inscrie-te online si ai prima sedinta GRATIS. Trebuie doar sa iti faci un cont de membru accesand urmatorul link: Inscriere Online

Vei primi automat O SEDINTA GRATUITA si vei putea sa iti rezervi GRATUIT prima ta clasa de Bare la Alegria Studio. Rezervarea se face online, din conlul tau Alegria.

Daca nu te descurci sau ai intrebari suna la 0745.139.692 si te ajutam cu placere.

vreau-cont-online

Preturi

  • Abonament 4 sedinte – 65 lei
  • Abonament 8 sedinte – 100 lei
  • Abonament 12 sedinte – 120 lei

Mai multe informatii despre abonamente gasiti aici>>

documentatie: http://www.nonafitness.ro/