Dansuri Latino - Alegria Studio Sibiu

Dansuri Latino

Dansuri latino de la „mama lor” ­čÖé

Va invitam la un curs de dansuri latino cu totul special, unde veti invata sa dansati salsa, bachata, cha cha cha, bolero si kizomba.

Acest curs de dans este predat de Leo Gonzalez, instructor originar din Costa Rica. Aveti astfel ocazia sa invatati dansuri latino asa cum sunt ele dansate in Alerica Latina, acolo unde au luat nastere.

Mai mult decat atat, acest curs este un prilej deosebit pentru socializare. Cunosti oameni noi si iti poti face prieteni pentru ca la acest curs este o atmosfera relaxanta, plina de energie pozitiva. Nu ar trebui sa ratezi sansa unui astfel de curs.

Cine poate sa participe?

La acest curs de dans poate sa participe oricine. Chiar daca nu ai mai dansat niciodata, esti binevenit la acest curs de dans.

Nu este niciodata prea tarziu pentru micile bucurii ale vietii, iar dansul este cu singuranta o bucurie. Bucuria de a cunoaste oameni, bucuria de a te exprima pe ringul de dans, bucuria de a trai muzica din plin.

Trebuie sa vin cu partener/a?

Este ideal sa vii cu partener(a) dar nu este obligatoriu. Poti la fel de bine sa vii singur(a) si poate o sa iti gasesti partener(a) la cursul nostru de dans.

Instructor

Leo Gonzalez este din Costa Rica si a inceput aventura dansului latino la 15 ani, ca elev al renumitei francize Merecumbe. Leo a fost printre primii costaricani care a dansat in trupa de dansatori Salsa Calena.

A predat aceste dansuri timp de 15 ani in Costa Rica.

Leo s-a stabilit in Romania in anul 2016 iar din 2018 este instructor de dans la Alegria Studio din Sibiu.

Orar

Cursul se desfasoara in fiecare saptamana dupa cum urmeaza:

  • Duminica 19:00-20:30
  • Miercuri 21:00-22:00

Tarife

Standard:

  • Ab 4 sedinte – 80 lei/pers
  • Ab 8 sedinte – 120 lei/pers

Family:

  • Ab 4 sedinte – 140 lei/cuplu casatorit
  • Ab 8 sedinte – 210 lei/cuplu casatorit

Student:

  • Ab 4 sedinte – 70 lei/student/luna
  • Ab 8 sedinte – 100 lei/student/luna

Inscrieri

Inscrierile se fac direct la studio, in fiecare duminica sau miercuri cu 10 minute inaintea inceperii cursurilor. Alte detalii si informatii la numarul 0745.139.692.

Va asteptam.